Політика конфіденціальності

Останнє оновлення: 08/04/2020

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас, і тому ми відкриті по відношенню до того, як ми збираємо, використовуємо та обмінюємося інформацією про вас.

У контексті цієї політики дотримання конфіденційності, персональні дані означають будь-яку інформацію, що стосується ідентифікованої або фізичної особи, що ідентифікується; фізична особа, що ідентифікується - це особа, яка може бути ідентифікована прямо або опосередковано, зокрема, за допомогою посилання на ідентифікатор, такий як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн ідентифікатор (файли cookie) і т. д. («особисті дані»).

Якщо у вас є певні питання щодо політики конфіденційності, звертайтесь на contact@cosmolot.foundation.

Збір інформації від дітей.

У разі, якщо ми дізнаємося, що ми зібрали персональні дані від осіб молодше 18 років без попередньої згоди батьків, ми застосуємо заходи для негайного видалення такої інформації. Надаючи свої персональні дані БФ “Космолот Фаундейшн”, ви підтверджуєте, що вам не менше 18 років.

Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

Під час заповнення форми зворотнього зв'язку на Сайті , користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти і дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку подальше зберігання БФ “Космолот Фаундейшн”. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

Ви можете отримати додаткову інформацію або видалити усі наявні дані про Вас з сайту, відправивши запит на пошту contact@cosmolot.foundation.

Файли cookie

БФ “Космолот Фаундейшн” використовує файли cookie для обробки інформації, включаючи дані про поведінкові шаблони відвідувача при відвідуванні нашого сайту. Це робиться для того, щоб надати Вам кращий досвід, який гарантує безпеку нашого сайту і послуг, для маркетингових цілей і спрощення використання певних функцій. Детальніше Ви можете дізнатись тут: Політика використання файлів cookie.

Повідомлення користувача – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим засобом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки.

Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

Інші сайти – ця політика конфіденційності застосовувана тільки до Сайту БФ “Космолот Фаундейшн”. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення

Під час заповнення форми зворотнього зв'язку  на Сайті Ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Вказані розсилки містять інформацію про про діяльність  та заходи БФ “Космолот Фаундейшн” .

Ви можете відписатись від розсилки у будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням у листі або написати в службу підтримки.

Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу, вказану Вами під час заповнення форми зворотнього зв'язку.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права БФ “Космолот Фаундейшн” на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Ви можете отримати додаткову інформацію або видалити усі наявні дані про Вас з сайту, відправивши запит на пошту contact@cosmolot.foundation.

Заборонити в браузері прийом усіх файлів cookie або налаштувати сповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби нашого веб-сайту можуть працювати не цілком коректно.

Доступ і розкриття інформації третім особам

Ми можемо передавати Ваші персональні дані нашим стороннім постачальникам послуг, таким як аналітичні служби, служби CRM і інші. Ці постачальники послуг можуть мати доступ до персональних даних, якщо це необхідно для виконання їх функцій. Ці постачальники послуг ретельно підібрані і відповідають високим стандартам захисту даних і безпеки. Ми обмінюємося з ними тільки тією інформацією, яка необхідна для запропонованих послуг, і ми зобов'язуємо їх зберігати будь-яку інформацію, яку ми їм надаємо, як конфіденційну.

Ми передамо Ваші дані третім особам без вашої прямої згоди, тільки в тому випадку, якщо ми зобов'язані зробити це відповідно до закону або вимогам суду.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти БФ “Космолот Фаундейшн” і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття, або знищення даних, які зберігаються у нас.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті БФ “Космолот Фаундейшн”. Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом і не обумовлене законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять даремні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

БФ “Космолот Фаундейшн” дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передання, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.Останнє оновлення: 08/04/2020

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас, і тому ми відкриті по відношенню до того, як ми збираємо, використовуємо та обмінюємося інформацією про вас.

У контексті цієї політики дотримання конфіденційності, персональні дані означають будь-яку інформацію, що стосується ідентифікованої або фізичної особи, що ідентифікується; фізична особа, що ідентифікується - це особа, яка може бути ідентифікована прямо або опосередковано, зокрема, за допомогою посилання на ідентифікатор, такий як ім'я, ідентифікаційний номер, дані про місцезнаходження, онлайн ідентифікатор (файли cookie) і т. д. («особисті дані»).

Якщо у вас є певні питання щодо політики конфіденційності, звертайтесь на contact@cosmolot.foundation.

Збір інформації від дітей.

У разі, якщо ми дізнаємося, що ми зібрали персональні дані від осіб молодше 18 років без попередньої згоди батьків, ми застосуємо заходи для негайного видалення такої інформації. Надаючи свої персональні дані БФ “Космолот Фаундейшн”, ви підтверджуєте, що вам не менше 18 років.

Яку ми збираємо інформацію і як її використовуємо

Нам можуть знадобитися такі дані:

Під час заповнення форми зворотнього зв'язку на Сайті , користувач вказує прізвище, ім'я, адресу електронної пошти і дає згоду на використання вказаної інформації, її обробку подальше зберігання БФ “Космолот Фаундейшн”. Ми використовуємо цю інформацію для виконання своїх зобов'язань перед вами.

Ви можете отримати додаткову інформацію або видалити усі наявні дані про Вас з сайту, відправивши запит на пошту contact@cosmolot.foundation.

Файли cookie

БФ “Космолот Фаундейшн” використовує файли cookie для обробки інформації, включаючи дані про поведінкові шаблони відвідувача при відвідуванні нашого сайту. Це робиться для того, щоб надати Вам кращий досвід, який гарантує безпеку нашого сайту і послуг, для маркетингових цілей і спрощення використання певних функцій. Детальніше Ви можете дізнатись тут: Політика використання файлів cookie.

Повідомлення користувача – коли ви надсилаєте нам повідомлення (електронною поштою або іншим засобом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповідей на питання і майбутнього удосконалення нашої служби клієнтської підтримки.

Програмне забезпечення, розроблене третіми особами, яке може використовуватись на Сайті, збирає і обробляє інформацію відповідно до власної політики конфіденційності.

Інші сайти – ця політика конфіденційності застосовувана тільки до Сайту БФ “Космолот Фаундейшн”. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого Сайту або на які ведуть посилання з нашого Сайту. Ці сайти можуть розміщувати на ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Розсилки та інформаційні повідомлення

Під час заповнення форми зворотнього зв'язку  на Сайті Ви даєте згоду на отримання від нас розсилок рекламно-інформаційного характеру. Вказані розсилки містять інформацію про про діяльність  та заходи БФ “Космолот Фаундейшн” .

Ви можете відписатись від розсилки у будь-який момент. Для цього потрібно перейти за відповідним посиланням у листі або написати в службу підтримки.

Розсилки надходять у вигляді листа на електронну адресу, вказану Вами під час заповнення форми зворотнього зв'язку.

Можливості вибору

У людей різні погляди на конфіденційність. Кожен користувач усвідомлено приймає рішення щодо надання права БФ “Космолот Фаундейшн” на повне використання своїх персональних даних згідно із Законом України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Ви можете отримати додаткову інформацію або видалити усі наявні дані про Вас з сайту, відправивши запит на пошту contact@cosmolot.foundation.

Заборонити в браузері прийом усіх файлів cookie або налаштувати сповіщення про ці дані. Просимо взяти до уваги, що без файлів cookie деякі служби нашого веб-сайту можуть працювати не цілком коректно.

Доступ і розкриття інформації третім особам

Ми можемо передавати Ваші персональні дані нашим стороннім постачальникам послуг, таким як аналітичні служби, служби CRM і інші. Ці постачальники послуг можуть мати доступ до персональних даних, якщо це необхідно для виконання їх функцій. Ці постачальники послуг ретельно підібрані і відповідають високим стандартам захисту даних і безпеки. Ми обмінюємося з ними тільки тією інформацією, яка необхідна для запропонованих послуг, і ми зобов'язуємо їх зберігати будь-яку інформацію, яку ми їм надаємо, як конфіденційну.

Ми передамо Ваші дані третім особам без вашої прямої згоди, тільки в тому випадку, якщо ми зобов'язані зробити це відповідно до закону або вимогам суду.

Захист інформації

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб вберегти БФ “Космолот Фаундейшн” і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття, або знищення даних, які зберігаються у нас.

Доступ до особистої інформації та її оновлення

У Вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті БФ “Космолот Фаундейшн”. Якщо вони вказані неправильно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом і не обумовлене законними діловими цілями. У деяких випадках на прохання змінити персональні дані ми можемо попросити користувача підтвердити свою особу та інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, які вимагають масштабних технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), які піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також ті, які містять даремні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

У зв'язку з особливостями роботи певних служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до того часу, поки не буде остаточно видалена.

Дотримання вимог

БФ “Космолот Фаундейшн” дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передання, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

Зміна цієї політики конфіденційності

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватись. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх вочевидь вираженої згоди. Усі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо зміни будуть значними, ми повідомимо вас електронною поштою.